Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

test of new site

Forum for discussion and implementation of project work to enhance mepis.org and other MEPIS Websites
Message
Author
antiX-Dave
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 375
Joined: Mon Apr 16, 2012 4:51 pm

Re: test of new site

#51 Post by antiX-Dave » Mon Oct 17, 2016 10:47 pm

BitJam wrote:I think we should fix this certificate problem before the MX-16 release. I imagine other people have had the problem but didn't get through to tell us.
Could be but they will also notice other great resources lacking as well... such as the arch wiki (what others from the 10000 certs issued?). And the missing certificate from the CA's problem may or may not go away (browser update)... if it does not go away it will only get worse (as the new CA signs more certs).

I would say that it *might* be better to place import files / instructions on the main static page... however it is also encrypted so that would be useless.

User avatar
Adrian
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8697
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am

Re: test of new site

#52 Post by Adrian » Mon Oct 17, 2016 10:53 pm

I think Blackberry browser is the problem. Fortunately the BB marketshare is about 0.1% of the smartphones
https://www.statista.com/statistics/263 ... artphones/

User avatar
BitJam
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2472
Joined: Sat Aug 22, 2009 11:36 pm

Re: test of new site

#53 Post by BitJam » Mon Oct 17, 2016 10:56 pm

Many sites work. I think this should be one of the many that work. If that gives us a leg up over other distros, that would be fine by me. ISTM that getting blocked from our site has got to be very frustrating and off-putting.
Will I cry when it's all over?
When I die will I see Heaven?

antiX-Dave
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 375
Joined: Mon Apr 16, 2012 4:51 pm

Re: test of new site

#54 Post by antiX-Dave » Mon Oct 17, 2016 11:10 pm

BitJam wrote:Many sites work. I think this should be one of the many that work. If that gives us a leg up over other distros, that would be fine by me. ISTM that getting blocked from our site has got to be very frustrating and off-putting.
Especially when you are frustrated and off-put by the problem you are attempting to resolve ;)
Adrian wrote:I think Blackberry browser is the problem. Fortunately the BB marketshare is about 0.1% of the smartphones
https://www.statista.com/statistics/263 ... artphones/
Yes... and to adobe / skype linux was only around 1% of desktop market share........
I heard it is around 2 1/4 now? Maybe that is why the interest from skype and adobe again.

Anyway looking past it being an issue for BB10 Browser; It is also an issue for any device that pre-dates the conception of let's encrypt and is not receiving updates. Which if I understand correctly was about this time a year ago.

User avatar
Gordon Cooper
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1948
Joined: Mon Nov 21, 2011 5:50 pm

Re: test of new site

#55 Post by Gordon Cooper » Mon Oct 17, 2016 11:38 pm

antiX-Dave wrote: on another note... does anyone have an issue where visiting the index page results in needing to relogin?
Forum is now refusing to Remember me. Was okay on the old site.
Homebrew64 bit Intel duo core 2 GB RAM, 120 GB Kingston SSD, Seagate1TB.
Primary OS : MX-17.1 64bit. Also MX17, Kubuntu14.04 & Puppy 6.3.
Dell9010, MX-17.1, Win7

User avatar
BitJam
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2472
Joined: Sat Aug 22, 2009 11:36 pm

Re: test of new site

#56 Post by BitJam » Tue Oct 18, 2016 12:18 am

Gordon Cooper wrote:
antiX-Dave wrote: on another note... does anyone have an issue where visiting the index page results in needing to relogin?
Forum is now refusing to Remember me. Was okay on the old site.
I don't have either problem here using Firefox.
Will I cry when it's all over?
When I die will I see Heaven?

User avatar
Jerry3904
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 22243
Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am

Re: test of new site

#57 Post by Jerry3904 » Tue Oct 18, 2016 12:24 am

I had that problem but it turned out that I was using http instead of https
Production: 4.15.0-1-amd64, MX-17.1, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB, Kingston SSD 120 GB and WesternDigital 1TB
Testing: AAO 722: 4.15.0-1-386. MX-17.1, AMD C-60 APU, 4 GB

User avatar
Gordon Cooper
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1948
Joined: Mon Nov 21, 2011 5:50 pm

Re: test of new site

#58 Post by Gordon Cooper » Tue Oct 18, 2016 2:43 am

Hmmmm. Maybe it is a Pale Moon issue? Will investigate.
Homebrew64 bit Intel duo core 2 GB RAM, 120 GB Kingston SSD, Seagate1TB.
Primary OS : MX-17.1 64bit. Also MX17, Kubuntu14.04 & Puppy 6.3.
Dell9010, MX-17.1, Win7

User avatar
smilliken
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2116
Joined: Tue Feb 06, 2007 11:47 pm

Re: test of new site

#59 Post by smilliken » Tue Oct 18, 2016 2:26 pm

antiX-Dave wrote:Edit: on another note... does anyone have an issue where visiting the index page results in needing to relogin?

Yes, just figured it was because it was the new servers.
There is no "Ctrl+Z" in life!
Panasonic Toughpad FZ-G1 - MX-17
Acer 7551G MX-17 | Dell 1525, MX17 & Win 10
HP DV4-1118 Mx17 & Win 10
HP CP1215/Brother DCP-7065DN
Linux User# 4523410

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4308
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: test of new site

#60 Post by timkb4cq » Wed Oct 19, 2016 5:21 pm

antiX-Dave wrote:Edit: on another note... does anyone have an issue where visiting the index page results in needing to relogin?
I did when I was still using an old bookmark to get to the forum initially. Deleted old bookmark, bookmarked the page again, and no more trouble with the login.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

Post Reply

Return to “Website”