Welcome!

Please read this important information about Spectre and Meltdown vulnerabilities.
Please read this important information about MX sources lists.

News
  • MX Linux on social media: here
  • Mepis support still here
Current releases
  • MX-17.1 Final release info here
  • antiX-17 release info here
New users
  • Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
  • Read Forum Rules

Thanks disabled in this forum

Message
Author
User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4149
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: Thanks disabled in this forum

#11 Postby timkb4cq » Sat Apr 05, 2014 2:13 pm

The thanks button appears for me and works in Qupzilla, Chrome, Firefox & Konqueror.
It's straightforward HTML that calls on server-side php. Do you have CSS overridden somehow?
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
Adrian
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8153
Age: 43
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am

Re: Thanks disabled in this forum

#12 Postby Adrian » Sat Apr 05, 2014 2:22 pm

timkb4cq wrote:The thanks button appears for me and works in Qupzilla, Chrome, Firefox & Konqueror.
It's straightforward HTML that calls on server-side php. Do you have CSS overridden somehow?

Since it doesn't work in two browsers for me I doubt it's something on my side, I cannot see the thumb up in any of the General Chat threads but I see it in others. Anybody else or is only my account?

User avatar
kmathern
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 9244
Age: 59
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:26 pm

Re: Thanks disabled in this forum

#13 Postby kmathern » Sat Apr 05, 2014 2:34 pm

In addition to the post that Adrian mentions, I'm seeing other topics in the "Board index » Community » General Chat" subforum (viewforum.php?f=80) that have 'Thanks' disabled. This is with Firefox on my sid install.

User avatar
Eadwine Rose
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5295
Age: 45
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:10 am

Re: Thanks disabled in this forum

#14 Postby Eadwine Rose » Sat Apr 05, 2014 2:40 pm

Weird.. I am seeing them, in Chrome. Can someone take away my mepis mod.. or what is it title for a bit so I can see if something changes for me? Basically the green name thing.

Could be something to do with permissions, who knows.
MX-17.1_x64 Horizon 14-3-2018 * 4.15.0-1-amd64 ext4 Xfce 4.12.3 * AMD Asus M4A785TD-V EVO AM3 * ASUS GF GT640-1GD5-L NVIDIA 384.111 * AMD Proc. Athl II X4 635, sAM3 * HDA ATI SB VT1708S An * 2x4Gb DDR3 1600 Kingst * 22" Samsung SyncM P2250 * HP F2280

User avatar
kmathern
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 9244
Age: 59
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:26 pm

Re: Thanks disabled in this forum

#15 Postby kmathern » Sat Apr 05, 2014 2:46 pm

Eadwine, I think it's because you're a moderator.

In the topic that Adrian referred to (viewtopic.php?f=80&t=35940) the only people that were able to 'Thank' Joany & Stevo were moderators (lucky9 & Jerry3904).

User avatar
Eadwine Rose
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5295
Age: 45
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:10 am

Re: Thanks disabled in this forum

#16 Postby Eadwine Rose » Sat Apr 05, 2014 2:49 pm

That is what I mean with the permissions, apparently something is wonky with those :smile:
MX-17.1_x64 Horizon 14-3-2018 * 4.15.0-1-amd64 ext4 Xfce 4.12.3 * AMD Asus M4A785TD-V EVO AM3 * ASUS GF GT640-1GD5-L NVIDIA 384.111 * AMD Proc. Athl II X4 635, sAM3 * HDA ATI SB VT1708S An * 2x4Gb DDR3 1600 Kingst * 22" Samsung SyncM P2250 * HP F2280

User avatar
Gaer Boy
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2105
Age: 82
Joined: Sat Jun 06, 2009 6:06 am

Re: Thanks disabled in this forum

#17 Postby Gaer Boy » Sat Apr 05, 2014 2:55 pm

kmathern wrote:In addition to the post that Adrian mentions, I'm seeing other topics in the "Board index » Community » General Chat" subforum (viewforum.php?f=80) that have 'Thanks' disabled. This is with Firefox on my sid install.

I can confirm that 'Thanks' is disabled in all topics in the "Board index » Community » General Chat" froum, but not in topics in its sub-forums. Firefox on MX-14.

AsRock FM2A88X-ITX+, A8-6500, 8GB, 120GB Samsung SSD (GPT), 1TB HDD (MBR), MX-16
Lenovo Thinkpad X220, dual-core i5, 3MB, 320GB Hitachi HDD, Win7, MX-16.1

User avatar
arjaybe
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1605
Joined: Wed Jul 12, 2006 6:51 pm

Re: Thanks disabled in this forum

#18 Postby arjaybe » Sat Apr 05, 2014 3:01 pm

Ah, now I see it. Some forums but not others. I get no thanks button in Board index » Community » General Chat, but I do see them in this forum.
Intel Celeron 1007U with integrated HD Graphics 2500, 4GB RAM

The question is half the size of the universe, and the answer takes up the other half.

Green Comet

User avatar
richb
Administrator
Posts: 16450
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: Thanks disabled in this forum

#19 Postby richb » Sat Apr 05, 2014 3:20 pm

arjaybe wrote:Ah, now I see it. Some forums but not others. I get no thanks button in Board index » Community » General Chat, but I do see them in this forum.

Corrected.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich
SSD Production: MX-15- 64 - migrated to MX-16 RC1
HD Test: MX-16 RC1
AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, fglrx driver, 16 GIG Mem. Samsung EVO SSD 250 GB, 350 GB HD


Return to “Forum How-to's”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest