Welcome!

Please read this important information about Spectre and Meltdown vulnerabilities.
Please read this important information about MX sources lists.
News
  • MX Linux on social media: here
  • Mepis support still here
Current releases
  • MX-17 Final release info here
  • MX-16.1 release info here
  • antiX-17 release info here
    New users
    • Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
    • Read Forum Rules

Board temporarily disabled

If you are having a problem with logging into the site or with registering, then post under this forum to try to get help, or just use the "contact us" link at the bottom of the page to notify the Site Administrators.
Message
Author
User avatar
richb
Administrator
Posts: 16020
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Board temporarily disabled

#1 Postby richb » Thu Jan 13, 2011 8:14 am

We have had reports of the board being temporarily disabled. We have made a change in the server load settings this morning 01/13/10 at 7:15 AM EST. Please give us feedback on this change whether you still see the disabled message.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich
SSD Production: MX-15- 64 - migrated to MX-16 RC1
HD Test: MX-16 RC1
AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, fglrx driver, 16 GIG Mem. Samsung EVO SSD 250 GB, 350 GB HD

User avatar
masinick
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 564
Age: 62
Joined: Sat May 05, 2007 1:37 am

Re: Board temporarily disabled

#2 Postby masinick » Thu Jan 13, 2011 11:27 am

I seem to be getting in OK, Rich, and I am not seeing any messages indicating any issue, so the maintenance work seems to have succeeded.

I do notice one quirk, though. I am nearly positive that I have a signature set up, but I did not see my signature when I replied to this thread.
EDIT: OK, I checked the box to send my signature. I thought I had that set up as the default.
Brian Masinick
I use both SimplyMEPIS and antiX

User avatar
lucky9
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 11380
Joined: Wed Jul 12, 2006 5:54 am

Re: Board temporarily disabled

#3 Postby lucky9 » Thu Jan 13, 2011 2:26 pm

Okay so far here.
Yes, even I am dishonest. Not in many ways, but in some. Forty-one, I think it is.
--Mark Twain

User avatar
smilliken
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2090
Age: 59
Joined: Tue Feb 06, 2007 11:47 pm

Re: Board temporarily disabled

#4 Postby smilliken » Sat Jan 22, 2011 2:56 pm

This is a test. Posting to the board having problems

Method Not Implemented

GET to /posting.php not supported.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 Server at forum.mepiscommunity.org Port 80


Having trouble placing a response to this forum viewtopic.php?f=7&t=29368
There is no "Ctrl+Z" in life!
Panasonic Toughpad FZ-G1 - MX-16
Acer 7551G MX-16 | Dell 1525, MX16 XFCE4 & Win 10
HP DV4-1118 Mepis 12 4.14 & Win 10
HP CP1215/Brother DCP-7065DN
Linux User# 4523410

User avatar
loco
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 567
Joined: Mon Jan 14, 2008 2:00 am

Re: Board temporarily disabled

#5 Postby loco » Sat Jan 22, 2011 3:15 pm

hey big guy,

my that sounds familiar, i think it's explained here.

easy-now

User avatar
smilliken
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2090
Age: 59
Joined: Tue Feb 06, 2007 11:47 pm

Re: Board temporarily disabled

#6 Postby smilliken » Sat Jan 22, 2011 3:25 pm

Thanks, yah, I figured it out. What confused me, the "/" was buried in the sentence. Yesterday I had a "/" starting a sentence all worked just fine. :needcoffee:
There is no "Ctrl+Z" in life!
Panasonic Toughpad FZ-G1 - MX-16
Acer 7551G MX-16 | Dell 1525, MX16 XFCE4 & Win 10
HP DV4-1118 Mepis 12 4.14 & Win 10
HP CP1215/Brother DCP-7065DN
Linux User# 4523410

User avatar
loco
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 567
Joined: Mon Jan 14, 2008 2:00 am

Re: Board temporarily disabled

#7 Postby loco » Mon Jan 24, 2011 2:24 am

loco wrote:hey big guy,

my that sounds familiar, i think it's explained here.

easy-now

aww,

it moved the links :smiley2: it's doing it again :spinonhead:.

supposed to say; my that sounds familiar (comma is still there) i think it's explained here (link to forum how to) period is still there.

kinda afraid to type an > or < or / hmm, that seemed to work with no bold tags.

/:tikiman:/spooky/:biggrin:/ :needcoffee:

User avatar
Adrian
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 7891
Age: 42
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am

Re: Board temporarily disabled

#8 Postby Adrian » Mon Jan 24, 2011 10:25 am

Only /etc is not allowed by the server security settings.

User avatar
JBoman
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1303
Age: 60
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:30 pm

Re: Board temporarily disabled

#9 Postby JBoman » Wed Jan 26, 2011 12:35 am

I was unable to access the forum, wiki, or .org at around 9:00pm central us north dakota time. :attention:

User avatar
loco
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 567
Joined: Mon Jan 14, 2008 2:00 am

Re: Board temporarily disabled

#10 Postby loco » Sun Mar 06, 2011 11:34 am

hi guys,

does anybody else notice high cpu increases while posting here? i was going to reply to one of Jerry's threads last night and recommend ice weasel 4.0 beta 12 (32bit sid partition) when i noticed it but not in time to avoid a freeze/lockup.

thanks ;-)

typing from lxde 64bit M11 libreoffice due to same problem this morning with ff :smiley2:.


Return to “Site Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests