Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

Post Reply
Message
Author
User avatar
zorzi
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 124
Joined: Fri Apr 20, 2018 7:41 pm

Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#1 Post by zorzi » Sat Jun 16, 2018 12:40 pm

Hello,

I wonder why there seems to be a bug between Mx-Greybird theme and some Thunderbird menus boarders. I used to meet this bug with classic Greybird theme from Shimmer project.

If you look the picture below, boarders are missing around "Formatage" "Etiquettes" "Avancé"
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by zorzi on Sun Jun 17, 2018 3:25 am, edited 2 times in total.
Desktop: HP Pavilion a6435 (Athlon64 2x 2,6Ghz, Radeon R7-240, Ram 4 Go, HD 500 Go) / MX Linux 17

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2073
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#2 Post by fehlix » Sat Jun 16, 2018 12:45 pm

It migth be better to upload images as attached inplace images.
I can't view you external sourced pictures.
Just resizce with Nomacs, if they are to big in size.
Thanks
fehlix
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

User avatar
zorzi
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 124
Joined: Fri Apr 20, 2018 7:41 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#3 Post by zorzi » Sat Jun 16, 2018 5:55 pm

Ok. Corrected.
Desktop: HP Pavilion a6435 (Athlon64 2x 2,6Ghz, Radeon R7-240, Ram 4 Go, HD 500 Go) / MX Linux 17

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2073
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#4 Post by fehlix » Sat Jun 16, 2018 7:25 pm

zorzi wrote:
Sat Jun 16, 2018 5:55 pm
Ok. Corrected.
Not for me. See my last post above.
I'm not going to view external source pictures from for me unknown url's,
as I have disabled most external unknown resource in this forum for me.
Thanks for your cooperation.
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

User avatar
tascoast
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1087
Joined: Sat Aug 06, 2011 4:58 am

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#5 Post by tascoast » Sat Jun 16, 2018 8:19 pm

Bonjour,

I'm not quite sure what you find missing in Thunderbird but my own screenshot is included for comparison and comment.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Lenovo ThinkCentre A58 4GBRAM (64-bit), MX17/MX-16/antiX17/Mint 19

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2073
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#6 Post by fehlix » Sat Jun 16, 2018 8:51 pm

tascoast wrote:
Sat Jun 16, 2018 8:19 pm
Bonjour,

I'm not quite sure what you find missing in Thunderbird but my own screenshot is included for comparison and comment.
@tascoast, yes you picture looks normal for me too.
I mean, if I would use greybird, but I'm actually prefere arc-dark.
Here how mine looks like:
Thunderbird-17-ligth.png
Thunderbird-mx-17-dark.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

User avatar
zorzi
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 124
Joined: Fri Apr 20, 2018 7:41 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#7 Post by zorzi » Sun Jun 17, 2018 3:31 am

Hi everyone, and thanks for answering.

Fehlix, please watch carefully the missing boarders around "General" "Adressage" "Orthographe" on your first screenshot with Greybird.

Tascoast, same with "Formatting" "Tags" "Advanced".

Boarders are back with Arc theme. Do you see what I mean ?

But maybe this is a normal behavior with the Greybird theme.
Desktop: HP Pavilion a6435 (Athlon64 2x 2,6Ghz, Radeon R7-240, Ram 4 Go, HD 500 Go) / MX Linux 17

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2073
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: Thunderbird bug with (MX-)Greybird theme

#8 Post by fehlix » Sun Jun 17, 2018 4:41 am

zorzi wrote:
Sun Jun 17, 2018 3:31 am
Fehlix, please watch carefully the missing boarders around "General" "Adressage" "Orthographe" on your first screenshot with Greybird.
Tascoast, same with "Formatting" "Tags" "Advanced".
Yes, I see now, the border-lines around the tab-headers are not visible within greybird-theme.
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

Post Reply

Return to “MX Art”