Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

xfce 4.12.4

Message
Author
User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

xfce 4.12.4

#1 Post by golden45 » Tue Jan 16, 2018 11:39 pm

Code: Select all

Host: mx1 Kernel: 4.14.13-041413-generic i686 bits: 32 Desktop: Xfce 4.12.4
           Distro: MX-17_386 Horizon December 15, 2017
Machine:   Device: desktop Mobo: ASUSTeK model: P4SP-MX v: REV 1.xx serial: N/A
           BIOS: Award v: ASUS P4SP-MX 1006 Beta 002 date: 04/14/2006
CPU:       Single core Intel Pentium 4 (-MT-) cache: 1024 KB
           clock speeds: max: 1994 MHz 1: 1994 MHz 2: 1994 MHz
Graphics:  Card: Silicon Integrated Systems [SiS] 65x/M650/740 PCI/AGP VGA Display Adapter
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.5 ) drivers: vesa (unloaded: modesetting,fbdev)
           Resolution: 1280x1024@0.00hz
           OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 5.0, 128 bits) version: 3.3 Mesa 17.3.2
Audio:     Card Silicon Integrated Systems [SiS] SiS7012 AC'97 Sound Controller
           driver: snd_intel8x0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.13-041413-generic
Network:   Card: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS900 PCI Fast Ethernet driver: sis900
           IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: 00:11:2f:99:eb:dc
Drives:    HDD Total Size: 30.8GB (30.8% used)
           ID-1: /dev/sda model: Maxtor_6E030L0 size: 30.8GB
Partition: ID-1: / size: 27G used: 7.0G (28%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 2.15GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 162 Uptime: 26 min Memory: 325.6/1980.2MB
           Client: Shell (quick-system-in) inxi: 2.3.54
Mod note: inxi-output between code-tags: [code] text goes here [/code] .

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4 just upgraded

#2 Post by golden45 » Tue Jan 16, 2018 11:40 pm

Code: Select all

Host: mx1 Kernel: 4.14.13-041413-generic i686 bits: 32 Desktop: Xfce 4.12.4
           Distro: MX-17_386 Horizon December 15, 2017
Machine:   Device: desktop Mobo: ASUSTeK model: P4SP-MX v: REV 1.xx serial: N/A
           BIOS: Award v: ASUS P4SP-MX 1006 Beta 002 date: 04/14/2006
CPU:       Single core Intel Pentium 4 (-MT-) cache: 1024 KB
           clock speeds: max: 1994 MHz 1: 1994 MHz 2: 1994 MHz
Graphics:  Card: Silicon Integrated Systems [SiS] 65x/M650/740 PCI/AGP VGA Display Adapter
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.5 ) drivers: vesa (unloaded: modesetting,fbdev)
           Resolution: 1280x1024@0.00hz
           OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 5.0, 128 bits) version: 3.3 Mesa 17.3.2
Audio:     Card Silicon Integrated Systems [SiS] SiS7012 AC'97 Sound Controller
           driver: snd_intel8x0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.13-041413-generic
Network:   Card: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS900 PCI Fast Ethernet driver: sis900
           IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: 00:11:2f:99:eb:dc
Drives:    HDD Total Size: 30.8GB (30.8% used)
           ID-1: /dev/sda model: Maxtor_6E030L0 size: 30.8GB
Partition: ID-1: / size: 27G used: 7.0G (28%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 2.15GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 162 Uptime: 26 min Memory: 325.6/1980.2MB
           Client: Shell (quick-system-in) inxi: 2.3.54
Mod note: inxi-output between code-tags: [code] text goes here [/code] .

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#3 Post by golden45 » Mon Jan 22, 2018 7:41 pm

just installed january 15 release update then did a distribution upgrade to my 64 bit system.

Code: Select all

System:    Host: mx1 Kernel: 4.14.0-3-amd64 x86_64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.12.4
           Distro: MX-17_x64 Horizon December 15, 2017
Machine:   Device: desktop System: Dell product: OptiPlex GX620 serial: N/A
           Mobo: Dell model: 0F8098 serial: N/A BIOS: Dell v: A03 date: 08/05/2005
CPU:       Single core Intel Pentium 4 (-UP-) cache: 2048 KB speed: 2992 MHz (max)
Graphics:  Card: Intel 82945G/GZ Integrated Graphics Controller
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.5 ) drivers: intel (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel 945G version: 1.4 Mesa 17.3.3
Audio:     Card Intel 82801G (ICH7 Family) AC'97 Audio Controller driver: snd_intel8x0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.0-3-amd64
Network:   Card: Broadcom Limited NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCIE driver: tg3
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:14:22:3d:58:4f
Drives:    HDD Total Size: 80.0GB (13.0% used)
           ID-1: /dev/sda model: WDC_WD800JD size: 80.0GB
Partition: ID-1: / size: 16G used: 6.4G (45%) fs: ext4 dev: /dev/sda8
           ID-2: swap-1 size: 3.75GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 157 Uptime: 2 min Memory: 574.3/3499.7MB
           Client: Shell (quick-system-in) inxi: 2.3.54 
thanks john
Mod note: inxi-output between code-tags: [code] text goes here [/code] .

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#4 Post by golden45 » Fri Mar 02, 2018 4:13 pm

Code: Select all

System:    Host: mx1 Kernel: 4.15.7-041507-generic x86_64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.12.4
           Distro: MX-17_x64 Horizon December 15, 2017
Machine:   Device: desktop System: Dell product: OptiPlex GX620 serial: N/A
           Mobo: Dell model: 0F8098 serial: N/A BIOS: Dell v: A03 date: 08/05/2005
CPU:       Single core Intel Pentium 4 (-UP-) cache: 2048 KB speed: 2992 MHz (max)
Graphics:  Card: Intel 82945G/GZ Integrated Graphics Controller
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.6 ) drivers: intel (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel 945G version: 1.4 Mesa 17.3.6
Audio:     Card Intel 82801G (ICH7 Family) AC'97 Audio Controller driver: snd_intel8x0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.7-041507-generic
Network:   Card: Broadcom Limited NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCIE driver: tg3
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:14:22:3d:58:4f
Drives:    HDD Total Size: 96.6GB (12.6% used)
           ID-1: /dev/sda model: WDC_WD800JD size: 80.0GB
           ID-2: USB /dev/sdb model: Flash_Disk size: 16.6GB
Partition: ID-1: / size: 12G used: 7.9G (74%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
           ID-2: swap-1 size: 3.90GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda1
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 169 Uptime: 3 min Memory: 518.9/3496.0MB
           Client: Shell (quick-system-in) inxi: 2.3.54 
updated kernel to 4.15.7 and xfce to 4.12.4
thanks john
Still running this set up with no problemns.thanks john
Mod note: inxi-output between code-tags: [code] text goes here [/code] .

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#5 Post by golden45 » Sun Mar 25, 2018 9:56 pm

Code: Select all

System:    Host: mx Kernel: 4.15.13-041513-generic x86_64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.12.4 
           Distro: MX-17.1_x64 Horizon March 14, 2018 
Machine:   Type: Desktop System: Dell product: OptiPlex GX620 v: N/A serial: N/A 
           Mobo: Dell model: 0F8098 serial: N/A BIOS: Dell v: A03 date: 08/05/2005 
CPU:       Topology: Single Core model: Intel Pentium 4 type: UP L2 cache: 2048 KB 
           Speed: 2993 MHz min/max: N/A Core speed (MHz): 1: 2993 
Graphics:  Card-1: Intel 82945G/GZ Integrated Graphics Controller driver: i915 v: kernel 
           Display Server: x11 (X.Org 1.19.6) driver: intel unloaded: fbdev,modesetting,vesa 
           resolution: 1920x1080~60Hz 
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel 945G v: 1.4 Mesa 17.3.7 
Audio:     Card-1: Intel 82801G (ICH7 Family) AC97 Audio Controller driver: snd_intel8x0 
           Sound Server: ALSA v: k4.15.13-041513-generic 
Network:   Card-1: Broadcom Limited NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCI Express driver: tg3 
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:14:22:3d:58:4f 
Drives:    HDD Total Size: 74.51 GiB used: 7.47 GiB (10.0%) 
           ID-1: /dev/sda model: WDC_WD800JD-75MS size: 74.51 GiB 
Partition: ID-1: / size: 23.95 GiB used: 7.47 GiB (31.2%) fs: ext4 dev: /dev/sda5 
           ID-2: swap-1 size: 1.01 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda4 
Sensors:   Message: No sensors data was found. Is sensors configured? 
Info:      Processes: 161 Uptime: 1:10 Memory: 3.41 GiB used: 864.6 MiB (24.7%) Shell: bash 
           inxi: 2.9.06 
Just did a fresh install of mxlinux 17.1-- updated to newest generic kernel and xfce 4,12.4 here are the results.Thanks john

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#6 Post by golden45 » Tue Dec 04, 2018 12:16 am

Code: Select all

System:
  Host: mx Kernel: 4.19.0-1-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 6.3.0 
  Desktop: Xfce 4.12.4 Distro: MX-18b1_x64 Continuum December 3  2018 
  base: Debian GNU/Linux buster/sid 
Machine:
  Type: Desktop System: Dell product: OptiPlex GX620 v: N/A serial: <filter> 
  Mobo: Dell model: 0F8098 serial: <filter> BIOS: Dell v: A03 
  date: 08/05/2005 
CPU:
  Topology: Single Core model: Intel Pentium 4 bits: 64 type: MCP 
  arch: Netburst Smithfield rev: 3 L2 cache: 2048 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 bogomips: 5985 
  Speed: 2993 MHz min/max: N/A Core speed (MHz): 1: 2993 
Graphics:
  Device-1: Intel 82945G/GZ Integrated Graphics driver: i915 v: kernel 
  bus ID: 00:02.0 
  Display: x11 server: X.Org 1.19.2 driver: intel resolution: 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel 945G v: 1.4 Mesa 18.2.6 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel 82801G AC97 Audio driver: snd_intel8x0 v: kernel 
  bus ID: 00:1e.2 
  Sound Server: ALSA v: k4.19.0-1-amd64 
Network:
  Device-1: Broadcom Limited NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCI Express 
  driver: tg3 v: 3.137 port: e8a0 bus ID: 02:00.0 
  IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Drives:
  Local Storage: total: 89.94 GiB used: 6.78 GiB (7.5%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Western Digital model: WD800JD-75MSA3 
  size: 74.51 GiB 
  ID-2: /dev/sdb type: USB vendor: Generic model: Flash Disk size: 15.43 GiB 
Partition:
  ID-1: / size: 10.96 GiB used: 6.78 GiB (61.9%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
Sensors:
  Message: No sensors data was found. Is sensors configured? 
Repos:
  No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
  Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/antix.list 
  1: deb http://iso.mxrepo.com/antix/sid/ sid main
  Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
  1: deb http://ftp.ca.debian.org/debian/ stretch-updates main contrib non-free
  Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
  1: deb http://ftp.ca.debian.org/debian/ sid non-free contrib main
  2: deb http://security.debian.org/ stretch/updates main contrib non-free
  3: deb http://deb.debian.org/debian/ stretch-backports main
  Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
  1: deb http://iso.mxrepo.com/mx/repo/ stretch main non-free
  2: deb http://iso.mxrepo.com/mx/testrepo/ stretch test
  No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 
Info:
  Processes: 177 Uptime: 1h 56m Memory: 3.42 GiB used: 853.0 MiB (24.4%) 
  Init: SysVinit runlevel: 5 Compilers: gcc: 8.2.0 Shell: bash v: 4.4.23 
  inxi: 3.0.25 

Report copied to system clipboard

Press any key to close
sure was easy to upgrade using mx 18b1
+++
Mod note: inxi-output between code-tags: [code] text goes here [/code] .

User avatar
zorzi
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 142
Joined: Fri Apr 20, 2018 7:41 pm

Re: xfce 4.12.4

#7 Post by zorzi » Tue Dec 04, 2018 4:14 am

What's the goal of this topic ???
Desktop: HP Pavilion a6435 (Athlon64 2x 2,6Ghz, Radeon R7-240, Ram 4 Go, HD 500 Go) / MX Linux 17

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#8 Post by golden45 » Tue Dec 04, 2018 8:56 pm

To let peope know how I did the upgrade.thanks john

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2423
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: xfce 4.12.4

#9 Post by fehlix » Tue Dec 04, 2018 9:04 pm

golden45 wrote:
Tue Dec 04, 2018 8:56 pm
To let peope know how I did the upgrade.thanks john
Thanks for letting us know what your intention was. It was not obvious , at least for me.
Please better explain before you post such long system info output, what the idea is about or if you have any issues with your upgrade.
Note further for better readability do put text-output e.g. from inxi between the code-tags [code][/code]
or use the new Quick System Info function, which wraps inxi out put between code-tags already.
Thank you for your cooperation.
:puppy:
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

User avatar
golden45
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 405
Joined: Mon Sep 25, 2006 11:24 am

Re: xfce 4.12.4

#10 Post by golden45 » Tue Dec 04, 2018 9:33 pm

Sorry if was out of line.I just wanted to show that the update was easy with mx18--I've had to change some of the repositories to accomplish the upgrade
--that is why I posted this way--I know that antix lets you choose which repositories on the install of the system--so I wanted to show what I had done to upgrade mx 18. to xfce 4.12.4 from xfce 4.12.3.Thanks john

Post Reply

Return to “General”