Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Post your hardware specs.

Message
Author
User avatar
Jerry3904
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 22708
Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am

Re: Post your hardware specs.

#91 Post by Jerry3904 » Tue Nov 04, 2014 6:15 am

Welcome to MX! That combination of the antiX base and the Xfce DE is a real winner.
Production: 4.15.0-1-amd64, MX-17.1, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB, Kingston SSD 120 GB and WesternDigital 1TB
Testing: AAO 722: 4.15.0-1-386. MX-17.1, AMD C-60 APU, 4 GB

User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 625
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Re: Post your hardware specs.

#92 Post by KernSpy » Fri Nov 07, 2014 1:16 am

Desktop PC ..

System: Host: Kernspy Kernel: 3.12-0.bpo.1-686-pae i686 (32 bit)
Desktop: Xfce 4.10.2 Distro: MX-14.2 Symbiosis 30 June 2014

Machine: Mobo: Gigabyte model: GA-MA785GT-UD3H v: x.x
Bios: Award v: F3 date: 09/16/2009

CPU: Quad core AMD Athlon II X4 635 (-MCP-) cache: 2048 KB
Clock Speeds: 1: 800 MHz 2: 1700 MHz 3: 800 MHz 4: 800 MHz

Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD] ATI RS880 [Radeon HD 4200]
Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa)
Resolution: 1280x1024@60.0hz
GLX Renderer: Gallium 0.4 on AMD RS880 GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5

Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] ATI RS880 HDMI Audio [Radeon HD 4200 Series]
driver: snd_hda_intel
Card-2 Advanced Micro Devices [AMD] ATI SBx00 Azalia (Intel HDA)
driver: snd_hda_intel
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.12-0.bpo.1-686-pae

Network: Card-1: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller
driver: r8169
IF: eth0 state: down mac: 6c:f0:49:04:5c:c6
Card-2: Ralink
IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A

Drives: HDD Total Size: 2176.0GB (1.0% used)
ID-1: /dev/sda model: ST31000528AS size: 1000.2GB
ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD1600AAJS size: 160.0GB
ID-3: USB /dev/sdc model: Desktop size: 500.1GB
ID-4: USB /dev/sdd model: STORE_N_GO size: 15.5GB
ID-5: USB /dev/sde model: 5000AAK_External size: 500.1GB

Partition: ID-1: / size: 143G used: 3.5G (3%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
ID-2: /home size: 138G used: 8.8G (7%) fs: ext4 dev: /dev/sda3
ID-3: swap-1 size: 9.44GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5

Sensors: System Temperatures: cpu: 41.0C mobo: 35.0C
Fan Speeds (in rpm): cpu: 2481 fan-2: 0 fan-3: 1433 fan-5: 0

Info: Processes: 150 Uptime: 15 min Memory: 230.3/3536.9MB
Client: Shell (bash) inxi: 2.1.28
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

User avatar
obx_ruckle
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 1
Joined: Mon Aug 23, 2010 10:44 am

Re: Post your hardware specs.

#93 Post by obx_ruckle » Tue Apr 14, 2015 11:05 pm

System: Host: OBX-Ruckle Kernel: 3.12-0.bpo.1-686-pae i686 (32 bit) Desktop: Xfce 4.12.1
Distro: MX-14.2 Symbiosis 30 June 2014
Machine: System: Dell product: Inspiron 1420
Mobo: Dell model: 0DT492 Bios: Dell v: A08 date: 04/21/2008
CPU: Dual core Intel Core2 Duo T5750 (-MCP-) cache: 2048 KB
clock speeds: max: 2000 MHz 1: 1000 MHz 2: 1000 MHz
Graphics: Card: Intel Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller (primary)
Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1280x800@59.9hz
GLX Renderer: Mesa DRI Intel 965GM x86/MMX/SSE2 GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio: Card Intel 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.12-0.bpo.1-686-pae
Network: Card-1: Broadcom NetLink BCM5906M Fast Ethernet PCI Express driver: tg3
IF: eth0 state: down mac: 00:1e:c9:09:26:90
Card-2: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY driver: wl
IF: wlan0 state: up mac: 00:16:44:e1:b2:83
Drives: HDD Total Size: 250.1GB (3.4% used) ID-1: /dev/sda model: WDC_WD2500BEVS size: 250.1GB
Partition: ID-1: / size: 228G used: 6.0G (3%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
ID-2: swap-1 size: 2.17GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
Sensors: System Temperatures: cpu: 46.5C mobo: N/A
Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info: Processes: 154 Uptime: 1:01 Memory: 300.7/3030.7MB Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16

User avatar
smilliken
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2128
Joined: Tue Feb 06, 2007 11:47 pm

Re: Post your hardware specs.

#94 Post by smilliken » Tue Apr 14, 2015 11:10 pm

Code: Select all

 inxi -F
System:    Host: Programmer1 Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit)
           Desktop: Xfce 4.12.1 Distro: MX-14.3 Symbiosis 03 December 2014
Machine:   System: Dell product: Inspiron 1525
           Mobo: Dell model: 0U990C Bios: Dell v: A17 date: 10/27/2009
CPU:       Dual core Intel Core2 Duo T5750 (-MCP-) cache: 2048 KB 
           clock speeds: max: 2000 MHz 1: 1667 MHz 2: 2000 MHz
Graphics:  Card: Intel Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller (primary)
           Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa)
           Resolution: 1280x800@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel 965GM x86/MMX/SSE2
           GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio:     Card Intel 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller
           driver: snd_hda_intel
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network:   Card-1: Marvell 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller driver: sky2
           IF: eth0 state: down mac: 00:1d:09:60:ea:cb
           Card-2: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY driver: wl
           IF: wlan0 state: up mac: 00:1f:e1:89:b0:6d
Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (14.6% used)
           ID-1: /dev/sda model: WDC_WD10JPVX size: 1000.2GB
Partition: ID-1: / size: 111G used: 7.3G (7%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
           ID-2: /home size: 337G used: 128G (40%) fs: ext4 dev: /dev/sda6
           ID-3: swap-1 size: 2.00GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
Sensors:   System Temperatures: cpu: 71.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 167 Uptime: 3:34 Memory: 614.6/4042.3MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16 
There is no "Ctrl+Z" in life!
Panasonic Toughpad FZ-G1 - MX-17
Acer 7551G MX-17 | Dell 1525, MX17 & Win 10
HP DV4-1118 Mx17 & Win 10
HP CP1215/Brother DCP-7065DN
Linux User# 4523410

User avatar
Leo
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 231
Joined: Wed Jul 12, 2006 8:25 am

Re: Post your hardware specs.

#95 Post by Leo » Wed Apr 15, 2015 7:29 am

amra@LionsPride:~
$ inxi -F
System: Host: LionsPride Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit)
Desktop: Xfce 4.12.1 Distro: MX-14.4-pae Symbiosis 22 March 2015
Machine: System: HP Pavilion 061 product: PJ473AA-ABA M1160N v: 0qq1112RE101SALMO00
Mobo: ASUSTek model: Salmon v: 1.03
Bios: Phoenix v: 3.02 date: 09/02/2004
CPU: Single core AMD Athlon 64 3400+ (-UP-) cache: 1024 KB
speed/max: 1800/2200 MHz
Graphics: Card: NVIDIA NV34 [GeForce FX 5200]
Display Server: X.Org 1.12.4 driver: nvidia
Resolution: 1280x1024@50.0hz
GLX Renderer: GeForce FX 5200/PCI/SSE2/3DNOW!
GLX Version: 2.1.2 NVIDIA 173.14.39
Audio: Card Silicon Integrated Systems [SiS] SiS7012 AC'97 Sound Controller
driver: snd_intel8x0
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network: Card: 3Com 3c905B 100BaseTX [Cyclone] driver: 3c59x
IF: eth0 state: unknown speed: 100 Mbps duplex: full
mac: 00:10:4b:cb:16:a1
Drives: HDD Total Size: 730.8GB (0.8% used)
ID-1: /dev/sda model: Maxtor_5T030H3 size: 30.6GB
ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD2000BB size: 200.0GB
ID-3: USB /dev/sdc model: Backup+_BK size: 500.1GB
Partition: ID-1: / size: 12G used: 3.6G (33%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
ID-2: /home size: 15G used: 310M (3%) fs: ext4 dev: /dev/sda3
ID-3: swap-1 size: 2.12GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
Sensors: System Temperatures: cpu: 40.0C mobo: N/A
Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info: Processes: 136 Uptime: 40 min Memory: 383.7/2023.9MB
Client: Shell (bash) inxi: 2.2.19
amra@LionsPride:~
$
My OS hard drive decided to take a dirt nap, so I replaced it with the biggest one I had, and decided to put MX-14 on it...so I'm off on an adventure. I'm getting too old for this...
There are exceptions to every rule...
and I know I'm exceptional... :lion2:
:linuxlove:
Linux user #415188
Linux machine #446574
Athlon 64 3400+, nVidia FX 5500, 2GB, MX-16

MX-tester
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 109
Joined: Thu Jan 23, 2014 9:18 am

Re: Post your hardware specs.

#96 Post by MX-tester » Wed Apr 15, 2015 1:22 pm

keith@hp-g62:~
$ inxi -F
System: Host: hp-g62 Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit)
Desktop: Xfce 4.12.1 Distro: MX-14.4-pae Symbiosis 22 March 2015
Machine: System: Hewlett-Packard product: HP G62 Notebook PC v: 049D100000202710000020000
Mobo: Hewlett-Packard model: 1425 v: 54.56
Bios: Hewlett-Packard v: F.32 date: 11/23/2010
CPU: Dual core Intel Core i3 M 330 (-HT-MCP-) cache: 3072 KB
clock speeds: max: 2133 MHz 1: 933 MHz 2: 1599 MHz 3: 933 MHz
4: 933 MHz
Graphics: Card: Intel Core Processor Integrated Graphics Controller
Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa)
Resolution: 1366x768@59.6hz
GLX Renderer: Mesa DRI Intel Ironlake Mobile x86/MMX/SSE2
GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio: Card Intel 5 Series/3400 Series High Definition Audio
driver: snd_hda_intel
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network: Card-1: Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express)
driver: ath9k
IF: wlan0 state: up mac: c4:17:fe:d2:e8:c7
Card-2: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller
driver: r8169
IF: eth0 state: down mac: c8:0a:a9:13:7c:10
Drives: HDD Total Size: 320.1GB (81.2% used)
ID-1: /dev/sda model: Hitachi_HTS72503 size: 320.1GB
Partition: ID-1: / size: 6.7G used: 3.2G (50%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
ID-2: /home size: 287G used: 239G (84%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
Sensors: System Temperatures: cpu: 44.0C mobo: N/A
Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info: Processes: 143 Uptime: 6 min Memory: 209.4/1886.8MB
Client: Shell (bash) inxi: 2.2.19

Just running Iceweasel & bash.

User avatar
sps7
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 241
Joined: Fri Jul 21, 2006 3:57 pm

Re: Post your hardware specs.

#97 Post by sps7 » Wed Apr 15, 2015 4:34 pm

For my desktop tower-- I'll post the info for 2 different laptops later:

Code: Select all

inxi -F
System:    Host: mx1-daktech Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit) Desktop: KDE 4.8.4
           Distro: MX-14 Symbiosis 24 March 2014
Machine:   System: DakTech product: Discovery8 v: 2009
           Mobo: Intel model: DG41RQ v: AAE54511-202 serial: AZRQ91600GHK
           Bios: Intel v: RQG4110H.86A.0010.2009.0408.1515 date: 04/08/2009
CPU:       Dual core Intel Core2 Duo E8500 (-MCP-) cache: 6144 KB 
           clock speeds: max: 3163 MHz 1: 1998 MHz 2: 1998 MHz
Graphics:  Card: Intel 4 Series Integrated Graphics Controller
           Display Server: X.org 1.12.4 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa)
           tty size: 97x36 Advanced Data: N/A for root
Audio:     Card Intel NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller driver: r8169
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:1c:c0:ca:00:e1
Drives:    HDD Total Size: 400.1GB (44.6% used) ID-1: /dev/sda model: ST3400832AS size: 400.1GB
Partition: ID-1: / size: 15G used: 7.4G (54%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: /home size: 349G used: 156G (47%) fs: ext4 dev: /dev/sda3
           ID-3: swap-1 size: 4.06GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
Sensors:   System Temperatures: cpu: 35.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 178 Uptime: 4:15 Memory: 1542.5/4009.9MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16

User avatar
sps7
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 241
Joined: Fri Jul 21, 2006 3:57 pm

Re: Post your hardware specs.

#98 Post by sps7 » Wed Apr 15, 2015 5:07 pm

For my Dell laptop-- there's also an HP laptop the info for which I'll post later:

Code: Select all

inxi -F
System:    Host: Dell-Latitude-E6410 Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit) Desktop: KDE 4.8.4
           Distro: MX-14.3 Symbiosis 03 December 2014
Machine:   System: Dell product: Latitude E6410 v: 0001
           Mobo: Dell model: N/A Bios: Dell v: A03 date: 05/28/2010
CPU:       Dual core Intel Core i5 M 540 (-HT-MCP-) cache: 3072 KB 
           clock speeds: max: 2534 MHz 1: 1199 MHz 2: 1199 MHz 3: 1199 MHz 4: 1199 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GT218 [NVS 3100M]
           Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: nouveau (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1280x800@60.0hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on NVA8 GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio:     Card-1 Intel 5 Series/3400 Series High Definition Audio driver: snd_hda_intel
           Card-2 NVIDIA High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network:   Card-1: Intel 82577LM Gigabit Network Connection driver: e1000e
           IF: eth0 state: down mac: 00:26:b9:c3:63:8c
           Card-2: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller driver: wl
           IF: wlan0 state: up mac: 78:e4:00:29:90:70
Drives:    HDD Total Size: 320.1GB (53.6% used) ID-1: /dev/sda model: HITACHI_HTS72323 size: 320.1GB
Partition: ID-1: / size: 15G used: 5.6G (39%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: /home size: 274G used: 151G (58%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
           ID-3: swap-1 size: 4.74GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
Sensors:   System Temperatures: cpu: 51.0C mobo: N/A gpu: 61.0
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 181 Uptime: 15 min Memory: 743.9/3976.3MB Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16 

User avatar
mmikeinsantarosa
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2472
Joined: Thu May 01, 2014 10:12 am

Re: Post your hardware specs.

#99 Post by mmikeinsantarosa » Wed Apr 15, 2015 10:58 pm

My desktop -

Code: Select all

inxi -F
System:    Host: mx14 Kernel: 3.13-5.dmz.2-liquorix-686 i686 (32 bit)
           Desktop: Xfce 4.12.1 Distro: MX-14 Symbiosis 24 March 2014
Machine:   System: Dell product: Inspiron 660
           Mobo: Dell model: 084J0R v: A00 Bios: Dell v: A10 date: 05/13/2013
CPU:       Quad core Intel Core i5-3340 (-MCP-) cache: 6144 KB 
           clock speeds: max: 3101 MHz 1: 1600 MHz 2: 1600 MHz 3: 1600 MHz
           4: 1600 MHz
Graphics:  Card: Intel Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics Controller
           Display Server: X.Org 1.12.4 driver: intel
           Resolution: 1920x1080@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Ivybridge Desktop x86/MMX/SSE2
           GLX Version: 3.0 Mesa 8.0.5
Audio:     Card Intel 7 Series/C210 Series Family High Definition Audio Controller
           driver: snd_hda_intel
           Sound: ALSA v: k3.13-5.dmz.2-liquorix-686
Network:   Card-1: Atheros AR9485 Wireless Network Adapter driver: ath9k
           IF: wlan0 state: up mac: 3c:77:e6:a5:87:11
           Card-2: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169
           IF: eth0 state: down mac: c8:1f:66:1b:29:05
Drives:    HDD Total Size: 1500.3GB (0.5% used)
           ID-1: /dev/sdb model: WDC_WD5000AZLX size: 500.1GB
           ID-2: /dev/sda model: ST1000DM003 size: 1000.2GB
Partition: ID-1: / size: 11G used: 7.6G (80%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
Sensors:   System Temperatures: cpu: 36.0C mobo: 29.8C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 149 Uptime: 0 min Memory: 152.1/7987.1MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16 
laptop #1 -

Code: Select all

inxi -F
System:    Host: mx14-4 Kernel: 3.14-0.bpo.2-686-pae i686 (32 bit)
           Desktop: Xfce 4.12.1 Distro: MX-14.4-pae Symbiosis 22 March 2015
Machine:   System: Dell product: Latitude E6500
           Mobo: Dell model: 0F327M Bios: Dell v: A19 date: 12/21/2009
CPU:       Dual core Intel Core2 Duo P8700 (-MCP-) cache: 3072 KB 
           clock speeds: max: 2535 MHz 1: 2534 MHz 2: 1600 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA G98M [Quadro NVS 160M]
           Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: vesa,nouveau (unloaded: fbdev)
           Resolution: 1280x800@0.0hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 0x209)
           GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio:     Card Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller
           driver: snd_hda_intel
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.14-0.bpo.2-686-pae
Network:   Card-1: Intel 82567LM Gigabit Network Connection driver: e1000e
           IF: eth0 state: down mac: 00:26:b9:ca:1c:7a
           Card-2: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY driver: wl
           IF: wlan0 state: up mac: 78:e4:00:07:70:68
Drives:    HDD Total Size: 250.1GB (20.9% used)
           ID-1: /dev/sda model: WDC_WD2500BJKT size: 250.1GB
Partition: ID-1: / size: 228G used: 47G (22%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 2.10GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
Sensors:   System Temperatures: cpu: 29.5C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 156 Uptime: 1 min Memory: 143.1/4040.1MB
           Client: Shell (bash) inxi: 2.2.19 
LT: MX17.1 Quad Core model: Intel Core i7-6820HQ Kernel: 4.16.0-12.1-liquorix-amd64 (64 bit)
DT: Intel(R) Core i5-3.1GHz Kernel~3.9-1-mepis64 x86_64

User avatar
sps7
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 241
Joined: Fri Jul 21, 2006 3:57 pm

Re: Post your hardware specs.

#100 Post by sps7 » Thu Apr 16, 2015 4:21 pm

For my HP Pavilion g7-1322nr notebook/laptop:

Code: Select all

inxi -F
System:    Host: mx14-HP-Pavilion Kernel: 3.12-0.bpo.1-686-pae i686 (32 bit) Desktop: KDE 4.8.4
           Distro: MX-14.1.1 Symbiosis 18 June 2014
Machine:   System: Hewlett-Packard product: HP Pavilion g7 Notebook PC v: 068F130000204620000620100
           Mobo: Hewlett-Packard model: 3568 v: 21.39 Bios: Insyde v: F.46 date: 02/22/2012
CPU:       Dual core AMD A4-3305M APU with Radeon HD Graphics (-MCP-) cache: 1024 KB 
           clock speeds: max: 1900 MHz 1: 1000 MHz 2: 1600 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD] ATI Device 9649
           Display Server: X.Org 1.12.4 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1600x900@60.0hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on AMD SUMO GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5
Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel
           Card-2 Advanced Micro Devices [AMD] ATI BeaverCreek HDMI Audio [Radeon HD 6500D and 6400G-6600G series]                                                                                                               
           driver: snd_hda_intel                                                                                                                                                                                                 
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.12-0.bpo.1-686-pae                                                                                                                                                     
Network:   Card-1: Realtek RTL8188CE 802.11b/g/n WiFi Adapter driver: rtl8192ce                                                                                                                                                  
           IF: wlan0 state: up mac: 20:10:7a:7a:90:41                                                                                                                                                                            
           Card-2: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller driver: r8169                                                                                                                                  
           IF: eth0 state: down mac: 28:92:4a:3f:4d:9e                                                                                                                                                                           
Drives:    HDD Total Size: 500.1GB (5.6% used) ID-1: /dev/sda model: TOSHIBA_MK5076GS size: 500.1GB                                                                                                                              
Partition: ID-1: / size: 16G used: 5.5G (39%) fs: ext4 dev: /dev/sda1                                                                                                                                                            
           ID-2: /home size: 437G used: 15G (4%) fs: ext4 dev: /dev/sda5                                                                                                                                                         
           ID-3: swap-1 size: 6.60GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2                                                                                                                                                   
Sensors:   System Temperatures: cpu: 52.1C mobo: N/A gpu: 52.0                                                                                                                                                                   
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A                                                                                                                                                                                         
Info:      Processes: 155 Uptime: 38 min Memory: 608.8/3518.0MB Client: Shell (bash) inxi: 2.2.16
I'm not crazy about this HP laptop because of weird things that happen, such as the above strange spacing. I suspect the AMD CPU is doing this but I'm not 100% sure about this. I've never had an AMD CPU before-- I've only had (and still have them in my other computers) Intel CPUs before the AMD one in this HP laptop (which I don't use much and did inherit from a family member).

Post Reply

Return to “Older Versions”