Welcome!
Important information
-- Required MX 15/16 Repository Changes
-- Information on torrent hosting changes
-- Information on MX15/16 GPG Keys
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities

News
-- Introducing our new Website
-- MX Linux on social media: here

Current releases
-- MX-18.2 Point Release release info here
-- Migration Information to MX-18 here
-- antiX-17.4.1 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Something odd while installing wine with MXPI ...

Report Bugs, Issues and non- pacakage Requests
Post Reply
User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 629
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Something odd while installing wine with MXPI ...

#1

Post by KernSpy » Sun Oct 21, 2018 10:37 pm

At the end of the Wine install it reported: processing finished successfully.

fourfla
No passwd entry for user 'fourfla+'

Haven't seen it leave that before.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

User avatar
dolphin_oracle
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 11104
Joined: Sun Dec 16, 2007 1:17 pm

Re: Something odd while installing wine with MXPI ...

#2

Post by dolphin_oracle » Sun Oct 21, 2018 10:55 pm

KernSpy wrote:
Sun Oct 21, 2018 10:37 pm
At the end of the Wine install it reported: processing finished successfully.

fourfla
No passwd entry for user 'fourfla+'

Haven't seen it leave that before.
should see a fix in the repo shortly
http://www.youtube.com/runwiththedolphin
lenovo ThinkPad T530 - MX-18
lenovo s21e - MX-18, antiX-17.3.1 (live-USB)
FYI: mx "test" repo is not the same thing as debian testing repo.

User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 629
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Re: Something odd while installing wine with MXPI ...

#3

Post by KernSpy » Mon Oct 22, 2018 12:29 am

OK .. Thank You! .. dolphin_oracle
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

Post Reply

Return to “Bugs and Non-Package Requests Forum”