Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

MX-17.1: "New Zealand" download mirror dysfunctional

Report Bugs, Issues and non- pacakage Requests
Post Reply
Message
Author
User avatar
MX-16_fan
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 843
Joined: Mon Feb 13, 2017 12:09 pm

MX-17.1: "New Zealand" download mirror dysfunctional

#1 Post by MX-16_fan » Thu Jul 12, 2018 12:23 pm

Just noticed that MX-17.1's official "New Zealand" download mirror (http://mx.debian.nz/MX/Final/MX-17.1/) seems to be dysfunctional. No downloads possible, and all files are shown as having a size of "0".

Can you reproduce that?


Greetings, Joe

User avatar
Jerry3904
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 21915
Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am

Re: MX-17.1: "New Zealand" download mirror dysfunctional

#2 Post by Jerry3904 » Thu Jul 12, 2018 12:26 pm

Will check it out and contact the maintainer if needed. Thanks.
Production: 4.15.0-1-amd64, MX-17.1, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB, Kingston SSD 120 GB and WesternDigital 1TB
Testing: AAO 722: 4.15.0-1-386. MX-17.1, AMD C-60 APU, 4 GB

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4264
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: MX-17.1: "New Zealand" download mirror dysfunctional

#3 Post by timkb4cq » Thu Jul 12, 2018 12:45 pm

The repository there did update this morning after I uploaded the new Thunderbird, and there are Snapshots there - but the Finals are all 0 bytes.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
Gordon Cooper
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 1895
Joined: Mon Nov 21, 2011 5:50 pm

Re: MX-17.1: "New Zealand" download mirror dysfunctional

#4 Post by Gordon Cooper » Thu Jul 12, 2018 4:09 pm

No sign of the Thunderbird update on NZ repo either.

Edit: It is there now. Pony Express maybe paused for a rest. Thanx Stevo and Tim.
Homebrew64 bit Intel duo core 2 GB RAM, 120 GB Kingston SSD, Seagate1TB.
Primary OS : MX-17.1 64bit. Also MX17, Kubuntu14.04 & Puppy 6.3.
Dell9010, MX-17.1, Win7

Post Reply

Return to “Bugs and Non-Package Requests Forum”