Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Missing package in nvidia installer (suggested addition)

Report Bugs, Issues and non- pacakage Requests
Post Reply
Message
Author
User avatar
Eadwine Rose
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5969
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:10 am

Missing package in nvidia installer (suggested addition)

#1 Post by Eadwine Rose » Mon Jan 15, 2018 7:12 pm

I didn't quite know where to put this, so please move when you feel the need to.

Just installed the new MX17 with updated kernel, and also used the nvidia installer instead of sgfxi, figured I'd give that one another go. It works perfectly, but one thing I did notice was when I started my own conky file, which calls for the temperature of my card (I wager that line is what is causing it). When I start my conky from the terminal it repeatedly tells me nvidia-smi is not installed.

I installed that and the terminal messages went away. Might be an idea to add this package in the installer.
MX-17.1_x64 Horizon 14-3-2018 * 4.15.0-1-amd64 ext4 Xfce 4.12.3 * AMD Asus M4A785TD-V EVO AM3 * ASUS GF GT640-1GD5-L NVIDIA 384.130 * AMD Proc. Athl II X4 635, sAM3 * HDA ATI SB VT1708S An * 2x4Gb DDR3 1600 Kingst * 22" Samsung SyncM P2250 * HP F2280

Post Reply

Return to “Bugs and Non-Package Requests Forum”