Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

teamviewer working for you?

Discussion about the MEPIS Community's Repo.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Adrian
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8993
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am

teamviewer working for you?

#1 Post by Adrian » Tue Aug 09, 2016 10:20 pm

I just get this:

Code: Select all

teamviewer 

Init...
XRandRWait: No value set. Using default.
XRandRWait: Started by user.
Checking setup...
Launching TeamViewer ...
Launching TeamViewer GUI ...
First time I see a License window trying to open but it's just a small thing on the screen, if I press Enter it goes away but nothing else shows up.

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4416
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: teamviewer working for you?

#2 Post by timkb4cq » Tue Aug 09, 2016 10:57 pm

I get the same messages in the terminal, the license screen came up, I clicked to accept and the normal Teamviewer gui came up.
Subsequent starts skip the license screen and go straight to the gui.
This is the Teamviewer 11.057095 download from here:
https://www.teamviewer.com/en/download/linux/
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
Adrian
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 8993
Joined: Wed Jul 12, 2006 1:42 am

Re: teamviewer working for you?

#3 Post by Adrian » Wed Aug 10, 2016 8:40 am

I figured it out, just like skype on my system I need to launch it with
env LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib/i386-linux-gnu/ teamviewer

Post Reply

Return to “CR Discussion”