Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

14.4 icons

Any ML member can start threads and post in this section. Feel free to express your views, make requests, offer support, give ideas - basically anything to do with MEPIS art. Art usually is an "in the eye of the beholder" thing - so please respect everyone's right to their own personal taste!
Message
Author
User avatar
anticapitalista
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5651
Joined: Sat Jul 15, 2006 10:40 am

Re: 14.4 icons

#21 Post by anticapitalista » Fri Mar 27, 2015 1:39 pm

If you think it is due to the new icon theme, then revert back to gnome-brave and see if it fixes the issue.
You will probably need to logout for it to show.
anticapitalista
Reg. linux user #395339.

Philosophers have interpreted the world in many ways; the point is to change it.

antiX-17 "Heather Heyer" - lean and mean.
https://antixlinux.com

User avatar
richb
Administrator
Posts: 16916
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: 14.4 icons

#22 Post by richb » Fri Mar 27, 2015 1:40 pm

Curious. Can others confirm they have the same issue? I do not.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich
SSD Production: MX 17.1
AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, 16 GIG Mem. Three Samsung EVO SSD's 250 GB, 350 GB HD

User avatar
Jon_J
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 119
Joined: Tue Jan 21, 2014 7:46 pm

Re: 14.4 icons

#23 Post by Jon_J » Fri Mar 27, 2015 1:41 pm

richb wrote:I assume the wireless tab is blank as well.
Yes, I'm on a desktop PC at home. It has no wireless adapter.

My netbook, also has MX 14.4 and it shows "Wired connection 1" if I plug in an ethernet cable to the same router as my desktop above. It Also shows my SSID's under wireless.
My netbook's wired connection shows the IP addresses in connection information.
PC Intel 2.8ghz MX-14.4 | Win XP | Debian 6.09
Dell Mini10 1.6ghz MX-14.4 | antiX-15-b2 | Win XP | Debian 6.09 | Slitaz 5.0
Zaurus SL-C3100 Cacko 1.23 | Angstrom 2007.12-r18 | Ubuntu 9.04 ARMEL
Zaurus SL-C3200 pdaXii13v2-5.5-alpha4 Akita on NAND

User avatar
lucky9
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 11380
Joined: Wed Jul 12, 2006 5:54 am

Re: 14.4 icons

#24 Post by lucky9 » Fri Mar 27, 2015 7:47 pm

After Logging in and out after each change I made I can say it's probably not connected to Icons (I tried several), the xfce4-theme-manager, or the xfce4-cellmodem-plugin.
Yes, even I am dishonest. Not in many ways, but in some. Forty-one, I think it is.
--Mark Twain

Post Reply

Return to “Art Discussion”