Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

no video after antiX 17 kernel upgrade to 4.13

Message
Author
Shay2
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 170
Joined: Sat Nov 05, 2016 5:32 pm

Re: no video after antiX 17 kernel upgrade to 4.13

#31 Post by Shay2 » Sat Nov 04, 2017 4:07 pm


User avatar
entropyfoe
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 776
Joined: Thu Apr 19, 2007 11:42 am

Re: no video after antiX 17 kernel upgrade to 4.13

#32 Post by entropyfoe » Sat Nov 04, 2017 5:14 pm

That link just goes to the same sourceforge link.
And the testing directory is all empty, and the main is all cleaned up, with the only rc items are some deltas, and I don't know how that works. Delta against what file [other rc iso?].

Like me anti has probably just cleaned up the directories once final arrives. I did the same thing, and I wish I had not deleted old isos. I have the space.
USB install fast, but a burned disk is s record of what booted, and I tossed a few away recently, "cleaning" up.

I found an old antix17 beta 1 disk, it does install, but I cant get the sound working with the generic option as in later isos.

So, beta1 produces a bootable install after updating grub

antix17 final does not, booting the install has the error listed above and now additional

Code: Select all

ACPI Exception : AE_AML_OPERAND_TYPE could not execute arguments for [IOB2] (region 20160930/nsinit-412)
waiting for /dev to fully populate Address 0x0cd6 already in use kvm disabled
Asus Prime 370X-Pro
AMD Ryzen 1600X (6 cores @ 3.6 GHz)
16 Gig DDR4 3200 (G Skill)
Nvidia -MSI GeForce GT 710 fanless
Samsung 960 NVMe SSD nvme0n1 P1,P2, and P3=MX-17, P4=antiX-17
1TB SSD sda1= Data, 2TB WD =backups
on-board ethernet & sound

caprea
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 93
Joined: Sat Aug 23, 2014 7:01 am

Re: no video after antiX 17 kernel upgrade to 4.13

#33 Post by caprea » Sat Nov 04, 2017 9:58 pm

http://linuxtracker.org/index.php?page= ... 0&active=0

There seems to be a torrent still, although I cant imagine what you tell.

But you can try.

User avatar
entropyfoe
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 776
Joined: Thu Apr 19, 2007 11:42 am

Re: no video after antiX 17 kernel upgrade to 4.13

#34 Post by entropyfoe » Sun Nov 05, 2017 12:17 am

caprea

Thanks for the lead, but that torrent is dead, no one to download from.

Thanks anyway...
Asus Prime 370X-Pro
AMD Ryzen 1600X (6 cores @ 3.6 GHz)
16 Gig DDR4 3200 (G Skill)
Nvidia -MSI GeForce GT 710 fanless
Samsung 960 NVMe SSD nvme0n1 P1,P2, and P3=MX-17, P4=antiX-17
1TB SSD sda1= Data, 2TB WD =backups
on-board ethernet & sound

Post Reply

Return to “antiX”