Welcome!

The kernel problem with recent updates has been solved. Find the solution here

Important information
-- Required MX 15/16 Repository Changes
-- Information on torrent hosting changes
-- Information on MX15/16 GPG Keys
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities

News
-- Introducing our new Website
-- MX Linux on social media: here

Current releases
-- MX-18.3 Point Release release info here
-- Migration Information to MX-18 here
-- antiX-17.4.1 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

NZ Repository Disapppeared.

Post Reply
User avatar
Gordon Cooper
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 2399
Joined: Mon Nov 21, 2011 5:50 pm

NZ Repository Disapppeared.

#1

Post by Gordon Cooper » Sun Apr 03, 2016 11:05 pm

Just attempted to access the test repo at Debian NZ. No luck, Error report said cannot find it. Tried to reload the main, again nothing. It was okay this morning. Will try again in about 16 hours, i.e. tomorrow morning.
Backup: Dell9010, MX-18.2, Win7, 120 SSD, WD 232GIB HD, 4GB RAM
Primary :Homebrew64 bit Intel duo core 2 GB RAM, 120 GB Kingston SSD, Seagate1TB.
MX-18.2 64bit. Also MX17, Kubuntu14.04 & Puppy 6.3.

User avatar
tascoast
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 1166
Joined: Sat Aug 06, 2011 4:58 am

Re: NZ Repository Disapppeared.

#2

Post by tascoast » Sun Apr 03, 2016 11:17 pm

Confirmed here too.
Lenovo ThinkCentre A58 4GBRAM (64-bit), MX17/MX-16/antiX17/Mint 19

User avatar
Danum
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 2556
Joined: Sun Mar 25, 2007 5:49 pm

Re: NZ Repository Disapppeared.

#3

Post by Danum » Mon Apr 04, 2016 6:51 am

Gordon Cooper wrote:Just attempted to access the test repo at Debian NZ. No luck, Error report said cannot find it. Tried to reload the main, again nothing. It was okay this morning. Will try again in about 16 hours, i.e. tomorrow morning.
http://ftp.nz.debian.org/debian/dists/

http://ftp.nz.debian.org/debian/dists/testing/
Desktop.
Zalman Z11 Plus ATX PC Tower, AMD FX 8350 Black Edition Vishera, 8 Core 4.4 GHz, Kingston HyperX FURY Red 16GB, Nvidia GT740 Graphics, Pioneer BDR-209EBK Writer, 2 x Seagate 1TB SSHD SATA Hybrid Hard Drives. ASUS VS278Q 27 inch HD Monitor

User avatar
timkb4cq
Developer
Posts: 5147
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: NZ Repository Disapppeared.

#4

Post by timkb4cq » Mon Apr 04, 2016 12:14 pm

It's up now.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
tascoast
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 1166
Joined: Sat Aug 06, 2011 4:58 am

Re: NZ Repository Disapppeared.

#5

Post by tascoast » Thu Apr 07, 2016 10:56 pm

A possible glitch with latest 64-bit Y/N update?

My household desktop is set to NZ servers and can happily remain that way, for reference.
Lenovo ThinkCentre A58 4GBRAM (64-bit), MX17/MX-16/antiX17/Mint 19

Post Reply

Return to “General”