Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

Post Reply
Message
Author
User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 626
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

#1 Post by KernSpy » Sat Oct 03, 2015 12:56 pm

MEPIS / MX Community Repositories.

I've noticed some package links are dead .. Just leading to a 404 | Not found page/pages.

For example .. Conky Manager 2.

apt-notifier - 1.1.4mcr120+1

Perhaps they've been pulled for some reason, or a site is just down. I don't know?

http://teharris.net/mepiscr/testrepo/po ... 1_i386.deb

http://teharris.net/mepiscr/testrepo/po ... +1_all.deb

..
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4476
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: 404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

#2 Post by timkb4cq » Sat Oct 03, 2015 1:01 pm

Both of those packages have since been updated to new versions so the link is, indeed, pointing at something that's no longer there.
Where were those links?
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 626
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Re: 404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

#3 Post by KernSpy » Sat Oct 03, 2015 1:14 pm

This link here I believe .. Tim.

http://teharris.net/NewPackages.html
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4476
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: 404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

#4 Post by timkb4cq » Sat Oct 03, 2015 1:56 pm

Darn, I thought I'd automated the updating of that page.
The 404's are now gone but some of the "new" packages on the list aren't very new because of the time between updates. At least they're all current.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
KernSpy
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 626
Joined: Wed Nov 05, 2014 10:09 pm

Re: 404's in Community Repository mepis / mx-14 ...

#5 Post by KernSpy » Sat Oct 03, 2015 4:12 pm

Thanks .. Tim :)
MX-17.1_x64 | System76 Galago UltraPro / Clevo W740SU | Intel Core i7-4770HQ | Intel Iris Pro Graphics 5200 | 16 GB DDR3 | Intel 530 series mSATA SSD - 240-GB | WD7500BPKX - 750-GB | Intel HD Audio. Note: [System76] and the Galago's neutered UEFI

Post Reply

Return to “General”