Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Recently added to the Communuity Repo

Post Reply
Message
Author
User avatar
Jerry3904
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 23005
Joined: Wed Jul 19, 2006 6:13 am

Recently added to the Communuity Repo

#1 Post by Jerry3904 » Sun Jan 04, 2015 9:25 pm

This link is in the pull-down menu on the top of the Community Repos page. When I click on it, I see a page with the header:
Last updated: Thu Jul 10 12:24:18 MDT 2014
Can this be fixed or should we eliminate the link?

TIA
Production: 4.15.0-1-amd64, MX-17.1, AMD FX-4130 Quad-Core, GeForce GT 630/PCIe/SSE2, 8 GB, SSD 120 GB, Data 1TB
Testing: AAO 722: 4.15.0-1-386. MX-17.1, AMD C-60 APU, 4 GB
Personal: XPS 13, 4.18.0-19.3-liquorix, 4 GB

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4481
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: Recently added to the Communuity Repo

#2 Post by timkb4cq » Sun Jan 04, 2015 9:54 pm

Oops! Forgot to get back to that after vacation last year
Yes, it can be fixed. I'll have to revise a bit of code & add a cron job.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

Post Reply

Return to “General”