Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Restoring service links [Solved]

Message
Author
User avatar
Paul..
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2306
Joined: Sun Mar 18, 2007 6:34 pm

Re: Restoring service links

#11 Post by Paul.. » Sat Mar 17, 2018 3:22 pm

Please edit your original post title and add [SOLVED]. Thanks.

Asus Prime X470-Pro
AMD Ryzen 5 1400 (8 threads)
16 Gig DDR4 3000
Nvidia - GeForce GTX 750 Ti
Samsung 970 NVMe SSD nvme0n1P2=MX-18
500GB SSD sda1= Data

eMin
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 6
Joined: Mon Nov 20, 2017 5:40 am

Re: Restoring service links [Solved]

#12 Post by eMin » Mon May 28, 2018 4:20 pm

Hello,

I purchased a new laptop Dell Inspiron 5770-5501 and was going to install my favourite distro but had a sudden problem which internet seems to know almost nothing about. This topic is the only one I found about it.

I have exactly the same issue: installation of MX_Linux_17.1_May from a DVD hangs on "live-restore-services: Restoring service links".
I tried to install from a USB but the installation goes only 2 raws further and hangs on "Reset file /etc/adjtime".

Can anyone help with this, please?

P.S. I watched a video from dolphin_oracle and though it's too complicated for me and I am not sure I would be able to do that, I do not even have such a kernel selection in MX Package Installer in my MX Linux 16.1 on my old laptop.
http://i.imgur.com/xzwoW2u.png

eMin
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 6
Joined: Mon Nov 20, 2017 5:40 am

Re: Restoring service links [Solved]

#13 Post by eMin » Tue Jun 05, 2018 4:00 am

Seems like no one ever opens a "solved" topic ((

User avatar
rich
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 314
Joined: Sat Mar 31, 2018 6:39 pm

Re: Restoring service links [Solved]

#14 Post by rich » Tue Jun 05, 2018 5:56 am

eMin wrote:
Tue Jun 05, 2018 4:00 am
Seems like no one ever opens a "solved" topic ((
Sorry to see you haven't yet had much luck! It would be better to start your own topic and provide a link to this one for reference so you can get the attention you deserve and let this thread rest in peace. Good luck!
I read a book about Narcissism
And I loved it cuz
It was all about me.

User avatar
richb
Administrator
Posts: 17486
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:17 pm

Re: Restoring service links [Solved]

#15 Post by richb » Tue Jun 05, 2018 6:02 am

rich wrote:
Tue Jun 05, 2018 5:56 am
eMin wrote:
Tue Jun 05, 2018 4:00 am
Seems like no one ever opens a "solved" topic ((
Sorry to see you haven't yet had much luck! It would be better to start your own topic and provide a link to this one for reference so you can get the attention you deserve and let this thread rest in peace. Good luck!
I would second that. The Solved is added by the OP and indicates his problem has been solved. A new thread would get more attention.
Forum Rules
Guide - How to Ask for Help

Rich
SSD Production: MX 17.1
AMD A8 7600 FM2+ CPU R7 Graphics, 16 GIG Mem. Three Samsung EVO SSD's 250 GB, 350 GB HD

Post Reply

Return to “Hardware /Configuration”