Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

[SOLVED]: EOS Wallet Appimage won't run

Help for Current Versions of MX
Post Reply
Message
Author
User avatar
mikeswifty
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 48
Joined: Wed Jul 26, 2017 9:39 pm

[SOLVED]: EOS Wallet Appimage won't run

#1 Post by mikeswifty » Fri Jun 22, 2018 7:56 pm

I downloaded an appimage from: https://eosrio.io/simpleos/

It creates a wallet to hold the cryptocurrency called EOS. I opened the "properties" and changed permissions so it could be run as a program, but when I click on it nothing happens.

The coins were previously hosted on the Ethereum blockchain, but EOS has launched their own blockchain, so I need this to access my coins.

Any help is much appreciated!
Last edited by mikeswifty on Sat Jun 23, 2018 12:26 pm, edited 1 time in total.

User avatar
fehlix
Forum Guide
Forum Guide
Posts: 2067
Joined: Wed Apr 11, 2018 5:09 pm

Re: EOS Wallet Appimage won't run

#2 Post by fehlix » Fri Jun 22, 2018 8:25 pm

mikeswifty wrote:
Fri Jun 22, 2018 7:56 pm
I downloaded an appimage from: https://eosrio.io/simpleos/

It creates a wallet to hold the cryptocurrency called EOS. I opened the "properties" and changed permissions so it could be run as a program, but when I click on it nothing happens.

The coins were previously hosted on the Ethereum blockchain, but EOS has launched their own blockchain, so I need this to access my coins.

Any help is much appreciated!
I'm sure you have verified with SHA256 checksums what you have downloaded.
If not you never know who else looking after you valuable assets ;)
Gigabyte Z77M-D3H, Intel Xeon E3-1240 V2 (Quad core), 32GB RAM,
GeForce GTX 770, Samsung SSD 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 4TB

User avatar
timkb4cq
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 4430
Joined: Wed Jul 12, 2006 4:05 pm

Re: EOS Wallet Appimage won't run

#3 Post by timkb4cq » Sat Jun 23, 2018 10:12 am

I would report it upstream.
I downloaded it and tried to run it. It gives the error

Code: Select all

Error: Cannot find module '/var/tmp/.mount_simpleaRRiEi/resources/electron.asar/browser/init.js'
Some searching on that error shows it's likely due to a bug in the new version of Electron builder, not anything on your machine. It's looking in the wrong path for that file.
A bug report was filed on it yesterday for ver 0.5.5 and I chimed in to confirm the bug's still present on 0.5.7
The developer seems responsive, so it should be fixed before too long.
MSI 970A-G43 MB, AMD FX-6300 (six core), 16GB RAM, GeForce 730, Samsung 850 EVO 250GB SSD, Seagate Barracuda XT 3TB

User avatar
mikeswifty
Forum Novice
Forum  Novice
Posts: 48
Joined: Wed Jul 26, 2017 9:39 pm

Re: EOS Wallet Appimage won't run

#4 Post by mikeswifty » Sat Jun 23, 2018 12:26 pm

I reported it upstream and am marking this thread as "solved" since it looks like it will be addressed by the developer and is not an issue with MX or my machine.

Thanks!

Post Reply

Return to “MX Help”