Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Search found 25 matches

by awsim
Mon May 21, 2018 9:43 am
Forum: Forum How-to's
Topic: Problems with Bluetooth in MX17
Replies: 19
Views: 2899

Re: Problems with Bluetooth in MX17

I find it totally frustrating that a programme that is as good as MX17 has bluetooth that works so poorly if at all. In frustration I returned to Windows 10 to find that it works instantly out of the box BUT after an absence of 10 years I realize what a bloated distro it is.If only someone can put m...
by awsim
Sat Apr 21, 2018 2:57 pm
Forum: Forum How-to's
Topic: Problems with Bluetooth in MX17
Replies: 19
Views: 2899

Re: Problems with Bluetooth in MX17

I have reinstalled MX17 and updated, The problem with bluetooth has reappeared.The icon comes up and all appears normal but there is no connection.Iget this message; connection failed did not receive a reply . possible causes include.The remote application did not send a reply,the message bus securi...
by awsim
Thu Apr 12, 2018 6:03 pm
Forum: MX Help
Topic: Problem no sound with usb sound card
Replies: 7
Views: 394

Re: Problem no sound with usb sound card

Catch 22 . In an effort to get sound through my usb sound card on a suggestion on the forum , I blacklisted my integrated sound card to no avail. In frustration I decided to retry bluetooth and reinstalled Blueman now I am getting sound but not from my installed videos. There is clicking etc from my...
by awsim
Thu Apr 12, 2018 3:21 pm
Forum: MX Help
Topic: Problem no sound with usb sound card
Replies: 7
Views: 394

Re: Problem no sound with usb sound card

Good Day, Is it possible for someone to help with this problem? Thank You
by awsim
Thu Apr 12, 2018 4:43 am
Forum: MX Help
Topic: Problem no sound with usb sound card
Replies: 7
Views: 394

Re: Problem no sound with usb sound card

OK I'Ve got this far, in this output I see that the desired card is suspended how do I go further to get this thing to play? pactl list sinks Sink #0 State: SUSPENDED Name: alsa_output.usb-GeneralPlus_USB_Audio_Device-00.analog-stereo Description: USB Audio Device Analog Stereo Driver: module-alsa-c...
by awsim
Wed Apr 11, 2018 1:11 pm
Forum: MX Help
Topic: Problem no sound with usb sound card
Replies: 7
Views: 394

Problem no sound with usb sound card

Hi all , It seems that I am destined to live in a silent world.After battling with setting up a bluetooth speaker ,I have given up and am trying to set up sound with a usb sound card. It seems that in the ALSA mixer the integrated intel sound card is being used even though the usb card is set as def...
by awsim
Thu Mar 29, 2018 5:12 pm
Forum: Installation
Topic: Boot error not booting nfs kernel
Replies: 10
Views: 808

Re: Boot error not booting nfs kernel

Thanks Jerry I'll try that . Can you recommend a good video downloader that is supported by MX that has a scheduler . I have night data that I am paying for and not using and losing every month.
by awsim
Thu Mar 29, 2018 4:51 pm
Forum: Installation
Topic: Boot error not booting nfs kernel
Replies: 10
Views: 808

Re: Boot error not booting nfs kernel

O>K thanks how would you write and insert this to download this application?
by awsim
Thu Mar 29, 2018 4:34 pm
Forum: Installation
Topic: Boot error not booting nfs kernel
Replies: 10
Views: 808

Re: Boot error not booting nfs kernel

I entered this in all 3 terminals: sudo add-apt-repository ppa:noobslab/apps then: sudo apt-get update Then:
sudo apt-get install xdman and received this reply " command not found" .Should I have done it another way?
by awsim
Thu Mar 29, 2018 3:36 pm
Forum: Installation
Topic: Boot error not booting nfs kernel
Replies: 10
Views: 808

Re: Boot error not booting nfs kernel

Hi Paul,Since installing MX17 on my hard drive none of the installed terminals work ie terminal emulator, KDE terminal, and Root Terminal.When I want to install packages this message appears , Command not found. This message appears on all of them, these are packages that two days ago I installed on...

Go to advanced search