Welcome!

The kernel problem with recent updates has been solved. Find the solution here

Important information
-- Required MX 15/16 Repository Changes
-- Information on torrent hosting changes
-- Information on MX15/16 GPG Keys
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities

News
-- Introducing our new Website
-- MX Linux on social media: here

Current releases
-- MX-18.3 Point Release release info here
-- Migration Information to MX-18 here
-- antiX-17.4.1 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Search found 70 matches

by old_guy
Sun Jun 16, 2019 9:17 am
Forum: Software / Configuration
Topic: pulseaudio - timidity
Replies: 4
Views: 408

Re: pulseaudio - timidity

mmikeinsantarosa Some time ago, fooling around with midi files, I installed timidity and everything with timidity in the name (timidity-daemon, timidity-interfaces-extra). Everything was working fine, until I tried to update music packages in the test repo. Then pulseaudio didn't see the (sound card...
by old_guy
Sat Jun 15, 2019 2:06 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: pulseaudio - timidity
Replies: 4
Views: 408

pulseaudio - timidity

I posted about a sound problem I was having after updating several things from the test repo. I thought the update of timidity was causing the problem, but it turns out to be the timidity-daemon. I deleted that and reinstalled and updated timidity and everything is working. There seems to be some tr...
by old_guy
Fri Jun 14, 2019 4:38 pm
Forum: MX Help
Topic: audio trouble (SOLVED)
Replies: 6
Views: 472

Re: audio trouble

The update from the test repo of timidity
from 2.13.2
to 2.14.0-8
was what messed up everything.
I deleted timidity, then had to go through resetting default sinks etc. for pulseaudio, then installed the old timidity.
Things seem to be back to my "normal".
Earl
by old_guy
Fri Jun 14, 2019 11:10 am
Forum: MX Help
Topic: audio trouble (SOLVED)
Replies: 6
Views: 472

Re: audio trouble

manyroads Tried modified version: purged pulseaudio ... installed alsa ... synaptic - no alsa-base reboot sound from computer speakers installed pulseaudio same trouble installed Pulseaudio Manager checked with working system missing : module-alsa-card device_id="0" name="pci-0000_14.2" card_name="a...
by old_guy
Fri Jun 14, 2019 9:05 am
Forum: MX Help
Topic: audio trouble (SOLVED)
Replies: 6
Views: 472

Re: audio trouble

JayM Here it is - I already showed the audio part. System: Host: new Kernel: 4.19.0-1-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 6.3.0 Desktop: Xfce 4.12.3 Distro: MX-18.3_x64 Continuum March 6 2018 base: Debian GNU/Linux 9 (stretch) Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M5A97 R2.0 v: Rev 1.xx ser...
by old_guy
Fri Jun 14, 2019 7:45 am
Forum: MX Help
Topic: audio trouble (SOLVED)
Replies: 6
Views: 472

audio trouble (SOLVED)

I was messing around and probably updated too many things from the test repo. When audio was working properly the pulseaudio volumn control > configuration showed 3 profiles: GK107 HDMI Audio Controler Webcam C270 Built-in Audio and I could play from my computer speakers. Now pulseaudio volumn contr...
by old_guy
Thu Jun 13, 2019 9:07 am
Forum: antiX
Topic: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available
Replies: 61
Views: 2708

Re: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available

Just tried 32 bit live in virtualbox. It fails the same way.
by old_guy
Thu Jun 13, 2019 9:00 am
Forum: antiX
Topic: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available
Replies: 61
Views: 2708

Re: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available

I only tried it on 64 bit
by old_guy
Thu Jun 13, 2019 7:42 am
Forum: antiX
Topic: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available
Replies: 61
Views: 2708

Re: antiX-19-b1-full (64 and 32 bit) available

antiX Control Center > Shares > ConnectShares Configuration
1 Find shares - OK

2 Nominate shares
3 Create
4 Delete
2,3,4 all just revert to 1 - they are not working

Earl
by old_guy
Thu May 30, 2019 10:06 am
Forum: Bugs and Non-Package Requests Forum
Topic: Whiskermenu Opacity Issue
Replies: 3
Views: 1092

Re: Whiskermenu Opacity Issue

manyroads
Just did install of 18.3 in VirtualBox and only updated the xfce-whiskermenu-plugin. Opacity works fine if you have compton selected.
Earl

Go to advanced search