Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Search found 37 matches

by mikeswifty
Sun Jun 24, 2018 11:24 am
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED] GRUB spash screen image gone after updates
Replies: 2
Views: 317

Re: GRUB spash screen image gone after updates

That did the trick. Thanks, Dolphin!
by mikeswifty
Sun Jun 24, 2018 10:57 am
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED] GRUB spash screen image gone after updates
Replies: 2
Views: 317

[SOLVED] GRUB spash screen image gone after updates

I've been putting off the updates for awhile (like a few months) and just installed them yesterday. When I rebooted, the image was gone from the GRUB splash screen. I just get text on a blue background. I've checked the /etc/default/grub file and the background is listed as usual: # If you change th...
by mikeswifty
Sat Jun 23, 2018 12:26 pm
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED]: EOS Wallet Appimage won't run
Replies: 3
Views: 411

Re: EOS Wallet Appimage won't run

I reported it upstream and am marking this thread as "solved" since it looks like it will be addressed by the developer and is not an issue with MX or my machine.

Thanks!
by mikeswifty
Fri Jun 22, 2018 7:56 pm
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED]: EOS Wallet Appimage won't run
Replies: 3
Views: 411

[SOLVED]: EOS Wallet Appimage won't run

I downloaded an appimage from: https://eosrio.io/simpleos/ It creates a wallet to hold the cryptocurrency called EOS. I opened the "properties" and changed permissions so it could be run as a program, but when I click on it nothing happens. The coins were previously hosted on the Ethereum blockchain...
by mikeswifty
Fri Dec 22, 2017 2:08 pm
Forum: Package Requests/Status - MX 17
Topic: aptik
Replies: 11
Views: 940

Re: aptik

OK, have MX-16 & MX-17 versions of Aptik in main now with the correct arch-specific initial-status.gz files I'm not finding aptik in the repos. I thought when you said "Mx-16 & MX-17 versions of Aptik in main..." for MX-16 you meant here: deb http://mxrepo.com/mx/repo/ mx16 non-free main :confused:
by mikeswifty
Thu Nov 02, 2017 7:37 pm
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED] VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"
Replies: 5
Views: 786

Re: VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"

Wow, thanks for the file, timkb4cq! I'm up and running.
by mikeswifty
Thu Nov 02, 2017 5:07 pm
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED] VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"
Replies: 5
Views: 786

Re: VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"

Thanks timkb4cq for the file. I def want to avoid a borked system! Installed it and went to install my VOIP client again and... no good. This time it shows a couple of other dependencies that are not satisfiable: libcelt0 (>=0.7.0)|libcelt0-0 (>=0.7.1-). Stevo, thanks for the suggestion, but I'm pre...
by mikeswifty
Thu Nov 02, 2017 9:45 am
Forum: MX Help
Topic: [SOLVED] VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"
Replies: 5
Views: 786

[SOLVED] VOIP client installation: "Dependency is not Satisfiable"

I have a 64-bit laptop and need to install a VOIP client to communicate with co-workers for my new job. I think it's based on Mumble but has some additional security features unique to the company. Unfortunately, the programmer doesn't maintain/update the software so it requires older versions of di...
by mikeswifty
Wed Sep 27, 2017 5:23 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [SOLVED] Checkboxes & radiobuttons not showing, Firefox 55.0.1
Replies: 2
Views: 616

Re: Checkboxes & radiobuttons not showing, Firefox 55.0.1

I must have been using a dark theme. I opened "MX tools", "Default Look", "Theme Options", and chose "Firefox Dark Theme Tweak". Problem solved!
by mikeswifty
Wed Sep 27, 2017 1:19 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [SOLVED] Checkboxes & radiobuttons not showing, Firefox 55.0.1
Replies: 2
Views: 616

[SOLVED] Checkboxes & radiobuttons not showing, Firefox 55.0.1

Some (but not all) webpages do not display checkboxes & radiobuttons. I can see them when I'm in gmail, for instance, but they don't show up when I login to the mxlinux forum (the place to check "keep me logged in" only has those words, no checkbox). And there are others (MANY!). I don't have any us...

Go to advanced search