Welcome!
Important information
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities
-- Change in MX sources

News
-- MX Linux on social media: here
-- Mepis support still here

Current releases
-- MX-17.1 Final release info here
-- antiX-17 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

Search found 269 matches

by megatotoro
Mon Feb 12, 2018 8:54 am
Forum: Testimonials
Topic: Nice review!
Replies: 2
Views: 669

Nice review!

Hi I found this article about MX-17:

https://opensource.com/article/18/2/mx- ... -beginners

Kudos to the MX devs and community!
by megatotoro
Sat Dec 30, 2017 2:59 pm
Forum: General
Topic: Article about MX-17
Replies: 2
Views: 672

Re: Article about MX-17

BitJam wrote:Great article! Thanks big forest troll. It is always great to hear from you. Merry Christmas!
Thank you! I've been swamped lately. May you have a happy New Year!
by megatotoro
Thu Dec 28, 2017 10:28 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [Solved]Openshot fails to render animated titles
Replies: 10
Views: 889

Re: [Solved]Openshot fails to render animated titles

I installed Openshot-qt from the test repo and it works great! Thank you very much!! :number1:
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 8:11 pm
Forum: Package Requests/Status - MX 17
Topic: Openshot version 2.4.1
Replies: 8
Views: 765

Re: Openshot version 2.4.1

I have openshot-qt 2.4.1 and it's two prerequisite libraries loaded and ready to build, so it should be in the repo in a day or so. I've was messing around with the development GIMP 2.9.9~prelease in my separate Debian multimedia repo; that was a bit of a challenge for the Jessie builds, but it did...
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 6:57 pm
Forum: Package Requests/Status - MX 17
Topic: Openshot version 2.4.1
Replies: 8
Views: 765

Re: Openshot version 2.4.1

To be honest, I didn't know there were two. I guess I mean openshot-qt because 1.4.3 has the problem with the animated titles.
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 6:16 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [Solved]Openshot fails to render animated titles
Replies: 10
Views: 889

Re: Openshot fails to render animated titles

Stevo wrote:Please, if you installed from the AppImage, let us know, since that's a fundamentally different install than what you get from our repos.
Yes, I used the appimage. But I guess any Openshot v2 package is worth trying.
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 6:14 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [Solved]Openshot fails to render animated titles
Replies: 10
Views: 889

Re: Openshot fails to render animated titles

Jerry3904 wrote:It's a secret: go to your opening post and add "[Solved]" to the Subject line
:bagoverhead: Never thought of that.
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 5:12 pm
Forum: Package Requests/Status - MX 17
Topic: Openshot version 2.4.1
Replies: 8
Views: 765

Openshot version 2.4.1

Hi. I'd like to request version 2.4.1 of OpenShot since version 1.4.3 (the one currently in MX-17) throws an error when rendering animated titles and the solutions online don't seem to work.

Thanks!!
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 5:07 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [Solved]Openshot fails to render animated titles
Replies: 10
Views: 889

Re: Openshot fails to render animated titles

Jerry3904 wrote:Do you want to make a package request for that for our repos?
That's a good idea! Future users may benefit from it, provided that it does not mean too much work for the packaging team.

I'd also like to mark this as solved, but can't seem to figure out how.
by megatotoro
Wed Dec 27, 2017 4:49 pm
Forum: Software / Configuration
Topic: [Solved]Openshot fails to render animated titles
Replies: 10
Views: 889

Re: Openshot fails to render animated titles

After trying several suggestions from different forums without any success, I ended up downloading version 2.4.1 from Openshot's website.
https://www.openshot.org/download/

It works flawlessly!

Go to advanced search